Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 9 oktober 2016

Bas van Riel voorzitter van bestuur D66 Lisse

Tijdens de algemene ledenvergadering van 6 oktober jl. hebben de leden van D66 Lisse een nieuwe voorzitter benoemd. Bas van Riel (rechts op de foto) neemt het stokje over van Cor van Dijk. Beiden maakten vorige raadsperiode onderdeel uit van de fractie D66 Lisse. Cor van Dijk heeft sinds zijn raadswerk de functie van voorzitter vervuld. De leden bedankten Cor van Dijk voor zijn inzet als voorzitter. Hij blijft betrokken bij D66 Lisse. Bas van Riel zette tijdens de algemene ledenvergadering zijn ambities uiteen. Een daarvan is een goed resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De eerste voorbereidingen daarvoor worden binnenkort gestart. Inwoners die D66 Lisse daarbij willen steunen of politiek actief willen worden kunnen zich wenden tot de nieuwe voorzitter.