Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 16 december 2017

D66 Lisse het Blokhuis in

Zaterdag 16 december gingen enkele D66’ers weer het gezellige en drukke Blokhuis in om Lissers te polsen over wat zij anders zouden willen zien. Net als bij eerdere van dergelijke In-Gesprek-Met-acties waren veel passanten heel tevreden met ons dorp. Maar toch ook enkele wensen, zoals: Veiliger fietsen (ook bij parkeerplaatsen Haven) / Treinstation weer in gebruik nemen / Bescheiden sportaccommodaties / Betere koopavond zonder hangjongeren / Gemeentelijke fusie in de Bollenstreek / Een goede, verbindende, centrummanager die de winkeliersvereniging activeert /een kerstmarkt in het centrum (liefst met ijsbaan) / Op koopzondag meer winkels open /
En, typisch voor de zaterdag, opvallend veel bezoekers uit andere gemeentes. Dat blijft een goed teken