Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 11 november 2020

Jeanet van der Laan serieuze kandidaat voor de Tweede Kamer

De Lissese D66-wethouder Jeanet van der Laan staat hoog op de concept kandidatenlijst van D66 voor de komende Tweede Kamer verkiezingen. Dat is vanmiddag bekendgemaakt.

De lijstadviescommissie heeft Jeanet op de 8e plaats gezet. De leden van D66 stellen de kandidatenlijst definitief vast. Zij kunnen vanaf 19 november hun stem uitbrengen. Uiteraard volgen nog de verkiezingen. Maar al met al is de kans groot dat Jeanet van der Laan volgend jaar maart naar de Tweede Kamer gaat.

Bestuur en gemeenteraadsfractie van D66-Lisse zijn bijzonder trots op deze eervolle kandidaatstelling vanonze wethouder. Haar vertrek zien we als een groot verlies voor de afdeling, maar we gunnen haar deze nieuwe uitdaging van harte. Wij wensen haar heel veel succes in de komende verkiezingscampagne.

De afdeling D66 Lisse gaat de komende maanden op zoek naar een nieuwe wethouder om deze gemeenteraadsperiode vol te maken.

Lees hier het interview in het AD met Jeanet