Steun ons en help Nederland vooruit

Jacqueline van Dooren MSc (1988) is opgegroeid in Lisse. Na tijdelijk verblijf in het buitenland (India en Koeweit) weer blij terug te zijn in Lisse sinds 2012.

Achtergrond

Sociaal geografe, met als specialisatie ontwikkelingssamenwerking en conflict studies. Masterscriptie geschreven over de Arabische Lente in Bahrein.
Nu werkzaam bij NRC Media en bezig zelf iets op te starten. Actief bij de Jonge Democraten en eens per maand gastdocent fairtrade op middelbare scholen. Lange tijd betrokken leiding bij scoutinggroep Shawano’s Lisse.

Motivatie

Ik kies voor D66 Lisse omdat ik durf te kiezen voor vooruitgang en vernieuwing. Via beslissingen in jouw gemeente maak je al een verschil in het dagelijkse leven in Lisse en daarbuiten. D66 Lisse durft te kijken naar de toekomst en deze gunstig te beïnvloeden. We kiezen voor duurzaamheid, zodat toekomstige generaties hier net zo prettig kunnen leven als wij. Tegelijkertijd blijven we met beide benen op de grond en proberen voor iedereen nu de beste leefomstandigheden te creëren door alle belangen zorgvuldig af te wegen. Samen bieden we ruimte voor ambitie.

Kernwaarden

Ondernemend
Teamspeler
Verantwoordelijk
Doorzetter

Lid van de commissie Ruimte en Infrastructuur

Meer van Jacqueline van Dooren