Steun ons en help Nederland vooruit

Jeanet van der Laan (1980) is samenwonend en moeder van 3 jongens. Geboren en getogen in Lisse.

Achtergrond

Neerlandicus. Sinds 2005 met veel plezier werkzaam als teamleider brugklas mavo, M/H, H/V en gymnasium en docente Nederlands op het Fioretticollege in Lisse. Bestuurskundige.

Ex-international. Voetbal is mijn passie. Van de KNVB kreeg ik in 1995 toestemming om als eerste meisje met de jongens te voetballen op landelijk niveau. Als gevolg hiervan werd het gemengd voetbal op landelijk jeugdniveau officieel ingevoerd door de KNVB. Daarna heb ik jarenlang voor het Nederlands team mogen voetballen.

Ik heb drieënhalf jaar ervaring als raadslid met ervaring op de portefeuilles onderwijs, (top)sport, jeugd, startershuisvesting en bestuurlijke samenwerking Duin- en Bollenstreekgemeentes.

Mijn motto is: Denken, durven, doen

Motivatie

Ik vind het politieke werk ontzettend leuk en ik vind dat de politiek een structureel onderwijs- en sporthart nodig heeft. Dit vind ik terug in de visie van D66 en wil ik graag mede uitdragen. Ik heb voorkeur voor maatschappelijke onderwerpen zoals sport, onderwijs en cultuur.

Kernwaarden

  • Open
  • Betrokken
  • Betrouwbaar

Fractievoorzitter en daarmee lid van het seniorenconvent, raadpresidium en de commissie Maatschappij en Financiën.

 

Meer van Jeanet van der Laan
Ik vind het politieke werk ontzettend leuk en ik vind dat de politiek een structureel onderwijs- en sporthart nodig heeft. Dit vind ik terug in de visie van D66 en wil ik graag mede uitdragen.
- Jeanet van der Laan